Article written by

4 Responses

 1. Thomas Heger
  Thomas Heger at |

  For meg er det litt psykologisk. Jeg hater egentlig shopping, ig forhåndsbestiller mest bare for å få kjøpet ut av verden og spillet levert i postkassa (eventuelt Steam-biblioteket – der er det faktisk er noen prosenter å spare i forhold til kjøp dagene etter lansering). Juggelet bryr jeg meg ikke om.

  På den annen side er jeg ikke like flink å kjøpe ting jeg akter å spille der og da, og sånn sett ender jeg opp med å sitte på en bunke spill, enten i fysisk eller digitalt format, som bare er verdt en desimal av tidligere kost når jeg endelig får satt meg ned med det. Akkurat den uvanen er litt vanskelig å bryte ut av. Kombinasjonen av mye såkalt «disposable income» og ønsket om å være en del av «zeitgeisten» veier dessverre altfor tungt, noe du for så vidt er inne på i konklusjonen.

 2. Kristian Evensen
  Kristian Evensen at |

  Amen.

  Etter at jeg sluttet å forhåndsbestille, har jeg også oppdaget et jeg koser meg mye mer med spillene jeg har. Det er ikke lenger noe tidspress eller press om å bli ferdig før neste spill kommer.

 3. Magnus Nicolaysen
  Magnus Nicolaysen at |

  Personlig elsker jeg disse eksklusive tingene du får med på pre order, men jeg hater konseptet med å forhåndsbestille. Jeg husker da jeg møtte opp noen timer før åpningstid for å sikre meg en Wii, nå forhåndsbestiller jeg bare et halvt år før og plukker spillet opp når det passer meg.

  Og ja, jeg kjøpte litt Donaldblader for lekene :D

 4. Eivind Sæther
  Eivind Sæther at |

  Det verste i verden er å sitte og vente på et spill som kommer om en måned, og når det kommer oppdager jeg at det egentlig ikke er noe spesielt ulikt de andre spillene i samme serie.

Comments are closed.