LOLbua 20 – Forsinket kvinnedagspesial

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

I kjølvannet av kvinnedagen 8. mars tar vi for oss kvinners roller i spill og spillbransjen i ukens episode av LOLbua. Til å hjelpe oss i debatten har vi fått besøk av Spillpikene.no, nærmere bestemt Kristina Halvorsen og Stine Thordarson Moltubakk.Episode 20

Vi snakker blant annet om hvordan kvinner fremstilles i spill og kvinnelige spillhelter, hvordan det er å være kvinne i spillbransjen og hvorfor det vekker så enormt sterke følelser hos en del mannlige spillere når slike temaer tas opp i offentligheten. I tillegg rekker vi å snakke om filmer og TV-serier, andre spillpodcaster og Werner Herzog. Og selvfølgelig en rekke spill, deriblant Resident Evil 6, Titanfall, Battlefield 4, The Witcher, Broken Age og The Wolf Among us Episode 2.

Quizen er død. I stedet debuterer vår musikkonkurranse i denne episoden. Lars og Jon Cato duellerer med hver sin egenkomponerte spillmusikk. Temaet i denne episoden var et krigsspill med zombier. Her kan du høre hvordan vi tolket oppgaven:

Lars – Zombies Have No Sense of Timing:

Jon Cato – Zombie War:

Musikk i dagens sending:
Intro: Super Mario 3D World – The Musical
Pause: Trippin ClouD – No Woman No Cry
Avslutning: Kamchattawatta – Careless Whisper

Podcast i videoform, lydform eller nedlastbar form finner du under her. Du finner oss også på iTunes. Sjekk også ut Spillpikene.no på nett!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Article written by