Audio

Vår gjest ble flydd hjem fra oljeplattform i Nordsjøen for å være med i LOLbua. Vi ønsker PC-spill-guru Mats Rindahl Johansen velkommen inn i varmen. I ukens program snakker vi om den kommende SpillExpo-messa, sosiale medier og en roman om farene rundt disse (The Circle av Dave Eggers) og Lars som fikk et religiøst øyeblikk der hele universet formet seg i hans favør da han forlot Alta for å kjøre til Harstad. Vi diskuterer Gran Turismo 6, Draugen og Swapnote, Xbox One-lanseringen, norsk spillbransje, brettspill, Pewdiepie og hva slags spill vi vil se en remake av.Episode6

I tillegg blir det tid til å snakke om Battlefield 4 og Call of Duty Ghosts, samt et spennende gratisspill kalt Warframe. Ukens retrospill er Chrono Trigger.

Musikk:
Introsang: Last V8 (Live Remix av Lukhash)
Pausesang: VLAD – Vampire Snap 2
Avslutning: Alien (1984) Live – Lukhash

Takk til Øyvind Eliassen for musikktips om Lukhash!

Podcast i videoform, lydform eller nedlastbar form finner du under her. Du finner oss også på iTunes.

[youtube url=»http://www.youtube.com/watch?v=GPh21nw-tXA»]

Halloween er rett rundt hjørnet, og dagens gjest har forberedt seg godt på den skumle høytiden ved å spille en håndfull skrekklassikere. Vi får besøk av Thomas Heger som er tidligere spillanmelder i Dagbladet, har mastergrad i tegneserier/film ved UiO og er redaktør for digitale utgivelser i forlaget Gyldendal.

I ekte Halloween-ånd rekker vi å snakke om Amnesia-spillene, Outlast og Eternal Darkness. Vi spiller musikk fra Castlevania, Silent Hill 2 og Resident Evil 2 og tar for oss mer spillnyheter enn noen gang.

Intromusikk: VLAD – Flesh Flash (Castlevania 3) – kjøp den fantastiske EP-en her!
Pausesang: Laura’s Theme – Silent Hill 2
Avslutningssang: ABG – Resident Evil 2 Ada’s Groove (OCRemix)

Episode5Følg Thomas Heger på Twitter: @Thomas_Heger

Podcast i videoform, lydform eller nedlastbar form finner du under her. Du finner oss også på iTunes.

[youtube url=»http://www.youtube.com/watch?v=cEVINo6IDEI»]